2001

Dari Wikipedia baso Minang, ensiklopedia bebas
Jump to navigation Jump to search
Millenium: Milenium ka-3
Abaik: Abaik ka-20Abaik ka-21Abaik ka-22
Dasawarsa: 1970-an · 1980-an · 1990-an  – 2000-an –  2010-an  · 2020-an  · 2030-an
Taun: 1998 • 1999 • 200020012002 • 2003 • 2004
Kategori: Kalahiaran  • Kamatian

2001 Masehi adolah taun pado milenium ka-3, abaik ka-21, jo dekade 2000-an dalam kalender Gregorian.


Kajadian (Ramsudin Hobi Bengkel)[suntiang | suntiang sumber]

Ramsudin teh hobi pisan ngabengkel, hal ieu disebabkeun loba sperpart nu dicolong ku si ramsudin sejak taun 2001.

Kalahiaran (Si Firman Korban Perang Dunia 1 dan Perang Dunia 2)[suntiang | suntiang sumber]

Si Firman teh salah satu korban ti perang dunia ka hiji jeung kadua, hal ieu disebabkan loba bentol pelor di seluruh badannya.

Kamatian (Ramsudin Osok Coli)[suntiang | suntiang sumber]

Si Ramsudin oge resep pisan ka coli, hal ieu dibuktikeun ku liat kondom langsung crot berdarah oli panas dan dingin dicampur jasjus rasa jeruk florida yang diimpor dari cina yang ditanam dengan rasa terpaksa oleh Ramsudin Simamora.